La Intranet:

PIZZERIA ALEGRIA A LA SEQUOIA

26/05/2014 18:31:26 per arivora -

Pizzes artesanes fetes amb molt d'amor i amb massa mare.

Vina a compartir amb nosaltres els divendres al vespre. A preu lliure o amb intercanvi.

Us hi esperem amb la Ecoloca, la Guacapizza, la Salvatge amb herbes comestibles de temporada i la típica 4 formatges.

Amb taula col·lectiva o romàntica. Com vulgueu amb el plan que més us vingui degust, però a poder ser reservant fins abans de dijous a la nit.

APLEC DELS PRIMERS VERDS

12/03/2014 15:39:10 per edumajara -

 

A la Sequoia volem donar la benviguda a la primavera amb unes jornades de portes obertes que ens aporti gran celebració: l'Aplec dels primers verds, unes jornades lúdico festives per enfortir la convivència entre nosaltres, les amigues amb qui ens trobem sovint, les veines de vila-seca i totes aquelles a qui els hi pugui interessar. Un cap de setmana de celebració on tindrem moments per a tot: Col·laborar, imaginar, jugar, expressar, filosofar, beure, menjar...

Totes les activitats són gratuïtes excepte alguns dels àpats on es demana la voluntat per a assumir els costs.

El programa és el següent:

Divendres:

De 10 a 17h (amb pausa per menjar). Tornallom a l'hort i al jardí. Dinar a càrrec de la Sequoia (algun membre de la família carbassa i una amanida).

Convoquem a la comarca a que ens feu un cop de mà per a tenir el jardí i l'hort ben lluent de cara a aquests dies de celebració (la primera que farem pel jardí). Als que ens vingueu a ajudar us convidem a dinar i ens comprometem a venir alguna de nosaltres en alguna jornada de curro que feu a ca vostra.

A l'hort elaborarem un bancal elevat i farem sembra directa i protegida seguint el calendari lunar. Al jardí desbrossarem i seleccionarem espècies.

De 19 a 21h Xerrada: Què és l'espai cooperatiu Sequoia?

Una presentació de l'espai cooperatiu Sequoia per conèixer com volem funcionar en l'espai cooperatiu Sequoia, la part social i oberta de la nostra cooperativa.

De 21 a 00h Pizzeria Allegria.

Encenem el forn perquè preparem les pizza que més ens vingui de Gust. Preu de cost de la Pizza 3¤.

Despres compartirem la nit culinària amb xerrameca i imaginació.

Dissabte:

De 10 a 14h Tallers artístics i constructius. Pintem barques i fem carretons per bicis!!

A la Sequoia ens interessa molt el tema de la movilitat. Per això us volem proposar una activitat artística, creativa i útil per que compartim un bon moment d'invenció al voltant d'aquesta temàtica. Tenim 3 barques que decorar per tal d'inaugurar els passejos pel Ter... tot i que navegarem el diumenge!! També volem construir diferents carretons per bicis amb materials reciclats que tenim per aqui. T'hi animes??

De 14 a 16h Picnic al peu de la Sequoia.

Celebrem la primavera amb un picnic sota la sequoia. Us convidem a portar entrants freds per tal de compartir la diversitat culinària i així polinitzar-nos de sabors.

De 16 a 19h Gimcana. Qui habita a la Sequoia?

Hem preparat una tarda lúdica de reptes per equips. Per a petits i grans, començarem a donar-li vida al jardí de la Sequoia.

De 21 a 02h. Fotat i juga.

Continuem amb la inspiració amb una jam-session al voltant del foc acompanyada d'una sèrie de jocs i dinàmiques de confiança per als més atrevits de la nit. Farem torrades i tindrem infusions, begudes, cerveses i alguna cosa més. A preus de la cantina de la Sequoia.

Diumenge:

11h. Partit de Ultimate Freesbee.

Algunes de les sequoianes volem engegar un equip d'Ultimate Freesbee a la comarca. Aquesta serà una ocasió ideal per a què coneguem una mica més aquest esport.

14h. Dinar popular per l'autogestió

Tot bon diumenge ha de tenir el seu tiberi, per tant, us convidem a anar enfilant el final d'aquestes jornades amb una paella al sol (esperem que en faci).

17h. Tarda al Ter. Estrenem de nou les barques.

Per anar acabant les jornades, i si el temps acompanya, treurem les barques acabades de pintar i les portarem fins a la platja de Vila-seca per a fer-hi una volteta.

ESTUFES DE MASSA TÈRMICA

25/09/2013 08:55:27 per edumajara -

Taller d'autoconstrucció d'un sistema de calefacció central. Sequoia i Nosolopaja.

Del 11 al 13 d'octubre a la Sequoia instal·lació de la calefacció central...
del 7 al 11 pre-taller gratuït amb les tasques complementàries

 

La Sequoia. Colònia Vilaseca, 29 Sant Vicenç de Torelló. 1ZONA

Cost: 50 euros. 30 euros si t'inscrius abans del dia 5 d'octubre.
Allotjament i menjar: 10 per persona i dia.
Estem oberts a l'intercanvi fins a un 100%
Es pot assistir els dies que es desitgi però es recomana assistir el cap de setmana.
Places limitades.

Descripció:
Amb aquest taller pràctic pretenem obrir una experiència per al disseny i instal·lació d'un sistema tèrmic de calefacció central per a un edifici de diverses plantes d'alta inèrcia tèrmica (murs de pedra, parets gruixudes, etc.) però amb tancaments insuficients. Tipus masia, casa antiga de poble o altres.

Utilitzant materials de bioconstrucció i també alguns altres, econòmics i fàcilment reciclables, construírem una central de calor formada per dues grans estufes d'obra amb calderins d'aigua incorporats i sistemes de distribució d'aire calent. També construírem 2 radiadors d'alta massa tèrmica a partir del tiratge de les estufes per a les plantes superiors de la construcció. Finalment també mostrarem com es distribueix la calor utilitzant radiadors d'aigua.

El format del taller és experimental i obert sota la direcció i coordinació d'obra de Mikele Peccoraro (Nosolopaja). Principalment hi haurà les parts més pràctiques i constructives, combinades amb espais i moments més teòrics per a resoldre i implementar altres possibles casos.

Programa:
Del 7 al 10 d'Octubre: Realització de tasques prèvies: Xemeneies, tiratge, base de l'estufa i radiadors de fum i aigua.
De l'11 al 13. Construcció de les estufes amb calderí i sistemes de distribució d'aire calent.

Horari:
De 9 a 13 i de 15 a 19

Inscripció i més informació a:
sequoia@espaisideral.org
620800663
616275048

Som la sequoia

14/04/2012 00:41:25 per keskou -

Som la Sequoia, cooperativa d'habitatge en cessió d'ús. Som un grup de 9 adults i 2 infants. El nostre propòsit és crear un model de vida col·lectiva a través de l'experiència. Tenim l'aprenentatge d'altres col·lectius com a referència, però entenem que cada grup és un món. Actualment estem tancant els tractes per adquirir una finca a Sant Vicenç de Torelló, concretament a l'ex-colònia industrial de Vila-seca, al nord de la comarca d'Osona.

Inaugurem l'espai virtual

14/04/2012 00:39:06 per keskou -

per actualitzar

Hola Visitant

Benvinguda a la intranet de la cooperativa SEQUOIA. Aquest és el nostre espai de treball telemàtic i de moment també la nostra cara pública. Disculpeu la escassetat de continguts, estem iniciant el projecte i encara no li hem pogut donar l'atenció que volem. A més estem esperant una nova versió del TXEC que esperem ens pugui ajudar encara més. Disculpeu les molèsties. WORK IN PROGRESS

 

 

 

 

 

 

 

COSES TÈCNIQUES PENDENTS DE TRANSFORMAR:

 

% LINKREG#TXDO#ID-REGISTRE %  -> s'interpreta de la seguent manera: el segon tros, txdo en aquest cas, vol dir fitxer de documents, seria per accedir a algun dels documents d'algun grup o espai compartit. el tercer tros, és per a posar el número id del registre específic que volem, per exemple 000012.

 

i un exemple visual, per accedir directament a un grup (que no ha de ser restringit, si no vas a l'index dels grups).

 

TXET ** 000077 ** ** ERRORCODI grup que volem accedir directament

| | Última actualització 05/04/2013Ajuda General per a la Intranet